Laatste nieuws: Bijbestellingen kledij
23/03/2017

We bieden u nu de mogelijkheid aan om extra stukken clubkledij bij te bestellen. Dit kan u doen tot zondag 9 16 april 2017 bij Yvan Vanden Eynde en Guido Vannerom. Uw bestelling is pas definitief na betaling van het bedrag op onze rekening VZW W.T.C. Marva Parken & Golf Azur - IBAN: BE05-7380-0562-1675. De levering is voorzien voor eind mei/begin juni (6 weken leveringstermijn bij Doltcini).

De prijslijst van de artikelen kan u hier downloaden:

Onthaal

Welkom op de officiële website van VZW Wieler Toeristen Club Marva Parken & Golf Azur.
 

=> Neem ook een kijkje op ons nieuws of onze blog <=

Groepsfoto

Wij zijn een wielertoeristenclub die recreatieve fietstochten in groep organiseert tijdens de weekends vanaf maart tot september in de regio van Middelkerke. De club werd opgericht in 1978 en we zijn nu alreeds gegroeid tot een groep van 140 fietsende leden.

De club bestaat uit drie verschillende groepen, met elk hun gemiddelde snelheden. Ideaal voor iedereen!

 

  • Eerste ploeg:    29km/u
  • Tweede ploeg:   27km/u
  • Derde ploeg:     25km/u


We vertrekken elke zaterdag en zondag om 9u (8u30 in juli en augustus) aan ons clublokaal "Zilverzand" te Middelkerke en de terugkomst is voorzien rond 11u30.

Iedereen met een persoonlijke verzekering is van harte welkom in onze club. Indien u in de vakantieperiode in de regio verblijft, aarzel niet om mee te rijden met onze club zonder verdere verplichtingen. Indien onze club u intereseert, dan kan u zich inschrijven en zo een leuke hobby te hebben en tevens een uitrusting en een goede verzekering te verkrijgen. Onze club is ook meertalig met leden vanuit alle regio's van het land.

Wenst u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Alvast veel fietsplezier

Inloggen

Email:

Paswoord:


Laatste nieuws

Berichten

VZW W.T.C. Marva Parken & Golf Azur © 2017 - Contact - Disclaimer